Петрівський район: сапери знищили 31 боєприпас та 97 набоїв часів Другої світової війни

Липень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

2 липня особовий склад групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України у Кіровоградській області проводив роботи по знищенню 128 одиниць застарілих вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, виявлених на відкритій місцевості у с. Червонокостянтинівка Петрівського району, 

а саме: артснаряди калібру 152 мм – 1 од., артснаряд калібру 76 мм – 26 од., мінометна міна калібру 82 мм – 1 од., граната ГРД-33 – 1 од., граната Ф-1 – 2 од., набої до стрілецької зброї – 97 од.

Шановні громадяни! Пам’ятайте: якщо ви помітили підозрілий металевий предмет, ймовірно, схожий на старий боєприпас, не чіпайте його. Позначте місце знахідки та негайно телефонуйте за номером «101»!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool