Персональна виставка творів Анастасії Плітіної

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

21 березня 2012 року у малій галереї Кіровоградського обласного художнього музею – у відділі підліткового читання і організації змістовного дозвілля дітей Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. А.П. Гайдара відбудеться відкриття персональної виставки творів Анастасії Плітіної.

Плітіна Анастасія Володимирівна народилась 9 грудня 1987 року в місті Кіровограді. У 2002 році завершила навчання у Кіровоградській міській дитячій художній школі імені Олександра Осмьоркіна, у 2005 році – Кіровоградський державний колегіум І-ІІІ ступенів суспільно-природничо-гуманітарної спеціалізації, у 2010 році – Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Образотворче та декоративно прикладне мистецтво» та здобула кваліфікацію вчителя образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва основної і старшої школи, дизайнера.

З 2009 року працює викладачем рисунку, живопису, композиції, історії мистецтва у Кіровоградській міській дитячій художній школі імені Олександра Осмьоркіна, в який колись сама навчалась.

Виставкова діяльність:
- участь у виставці дипломних робіт випускників Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка до Дня молоді у Кіровоградському обласному художньому музеї (2009р.);
- персональна виставка у Кіровоградській міській дитячій художній школі ім. О.О.Осмьоркіна (2010р.);
- участь у виставках-конкурсах карикатуристів «Свобода слова, мирних зібрань та асоціацій» та «Космос: невагомість або незалежність» (2011р.м. Київ);
- участь у виставці до Дня молоді з колективною роботою «Цивілізація» в Кіровоградському обласному художньому музеї (2011р.);
- участь у виставці до Дня художника в Кіровоградському обласному художньому музеї (2011р.);
- участь у Всеукраїнській виставці образотворчого мистецтва «Чарівні барви Дніпра» (2011р. м. Дніпропетровськ);
- участь в Всеукраїнській художній виставці до Дня художника (2011р. м. Київ).
- участь у Всеукраїнській Різдвяній художній виставці (2012р. м. Київ).

В творчому тандемі з поетесою Катериною Рибченко виконала ілюстрації до книжок: «Наука для онука», «Приключения Илюши и его друзей», «Листая жизни календарь» (2009р.).
А. Плітіна - учасниця Великоднього благодійного аукціону 2011-2012 років, що проводиться приватною картинною галереєю Андрія Кадигроба, медіа-групою «Весь Кіровоград» та Кіровоградським обласним художнім музеєм. Вона також приймала участь у Весняному пленері в Дендропарку (2010-2011рр.)
Як викладач Кіровоградської міської дитячої художньої школи Анастасія Володимирівна виховує учнів, що приймають участь в численних конкурсах, виставках і заходах.

Анастасія знаходиться в постійному пошуку, виношує нові ідеї, прагне створювати щось своє, оригінальне. В своїх роботах дає можливість глядачам самим осмислити зміст творів.
Провідні жанри у творчості молодої художниці – портрет, пейзаж та натюрморт, тематична композиція. Працює у техніці олійного живопису, графіки, декоративно-прикладного мистецтва.

Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool