Першу заробітну плату міського голови отримає маленька кіровоградка

Грудень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1498 | Коментарі: 0

Андрій Райкович, від початку своєї діяльності на посаді міського голови, публічно повідомив, що перераховуватиме свою заробітну плату на благочинність для матеріальної підтримки кіровоградських дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Андрій Райкович дотримав свого слова. Першу зарплату міського голови отримає кіровоградська дівчинка Марина Бабаєва.
Марині 11 років, її виховує бабуся. Дівчинка має важке захворювання, але вона сильна за характером людина і веде активний спосіб життя.

Із 2013 року Марина почала займатися в гуртку килимарства Центру естетичного виховання “Росток”. За два роки вона стала переможницею семи Міжнародних і Всеукраїнських фестивалів у номінаціях “Декоративно – ужиткове та образотворче мистецтво”. Роботи дівчинки сонячні і сповнені дитячого життєвого оптимізму.

Кожного місяця заробітна плата міського голови буде перераховуватися щоразу іншій кіровоградській дитині, яка гостро потребує допомоги, запевнив Андрій Райкович.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool