Перший паспорт - у 14 років

Лютий 19, 2019 | Новини | Переглядів: 645 | Коментарі: 0

 Отримання паспорта громадянина України - це обов'язок кожного громадянина, який досяг 14-річного віку.

 Перший паспорт оформлюється безкоштовно. Для осіб, які не досягли 18 років, паспорт буде дійсний протягом 4 років.

Отримати свій перший паспорт, по досягненню 14 років, можна звернувшись до підрозділу Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області або до відповідного центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за зареєстрованим місцем проживання або за фактичних місцем проживання.

 Для оформлення ID-картки необхідно подати наступні документи:

- свідоцтво про народження;
- оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них, які на момент народження перебували у громадянстві України (для підтвердження факту належності особи до громадянства України); в іншому випадку - довідка про реєстрацію особи громадянином України;
- довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків або повідомлення про відмову від його прийняття (за наявності);
- документи, що підтверджують відомості для внесення додаткової змінної інформації до безконтактного електронного носія та у паспорт: про місце проживання — довідку органу реєстрації встановленого зразка.

  Паспорт, який оформлюється вперше, видається не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети для його отримання.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool