Першачки Новоукраїнської ЗОШ-8 стали юніорами

Жовтень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 646 | Коментарі: 0

У вересні учні перших класів Новоукраїнської ЗОШ №8 завітали до відділення ПриватБанку. Тут на них чекало справжнісіньке свято - екскурсія, знайомство з професією банкіра та посвята у юніори.

Розділившись на три команди, дітки наввипередки надували юніорські кульки, відгадували загадки банкірів, шукали СОКів (спеціалістів з обслуговування клієнтів) та різницю між банкоматом і терміналом.

Потім власноруч перевірили банкноти, визначили різницю між гривнами, доларами та польськими злотими. А ще дізнались про історію банківських карток, різницю між платіжними система Visa та Mastercard і про найбільший секрет власника картки Юніора - пін-код.

«Якби ви побачили щасливі очі діточок, коли їм показали детектор валют та лічильник банкнот (особливо, коли він швидко, як віялом, рахував купюри). У цей момент мені здалося, що найбільше їм сподобався їх шелест, - посміхається Вікторія Подкладенко, керівник напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Найбільше люблю, коли дітки посміхаються і навіть не підозрюють, що під час гри вони навчалися - отримали такі потрібні у повсякденному житті знання».

«Ми будуємо нову школу, яка неможлива без всебічно грамотної особистості, навіть якщо їй лише 6 рочків, - розповідає Оксана Доценко, директор Новоукраїнського навчально-виховного комплексу № 8 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області. - Співпраця з ЮніорБанком значно розширює наші можливості. Ми вдячні за співпрацю, за увагу до наших діток і за подарунки».

Візит до відділення ПриватБанку закінчився врученням сертифікатів, солодощів та подарунків. На прощання першачки обіцяли обов’язково записатися до Бізнес-Школи.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це - захоплюючий матеріал! Тут немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. У Бізнес-Школі кожен може навчитися бути лідером, стати самостійним, комунікабельним, дізнатися, як працює банк і як побудувати свій перший start-up!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool