Перша серед рівних, краща серед кращих

Серпень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 725 | Коментарі: 0

У «Повісті минулих літ» читаємо «Велика користь від навчання книжкою. Книги - мов ріки, що наповнюють собою увесь світ, це джерело мудрості, в книгах – бездонна глибина».

І цей вислів підтримав відомий український письменник Іван Франко продовживши «… і хто пірне в них до дна , той дивнії перли виносить».  Дійсно, читаючи, ми отримуємо естетичну насолоду, стаємо розумнішими, отримуємо знання, стаємо цікавими співрозмовниками.

 Всі знаємо , що є такий вислів: «Скажи мені з ким ти дружиш і я скажу хто ти». За таким же правом можна зауважити: «Скажи мені, що ти читаєш, і я скажу тобі, хто ти».

У кожної людини є захоплення, те чим вона любить займатися у вільний час, те, від чого вона отримує задоволення. У Валентини Василівни Алєксєєнко, користувачки книгозбірні №9, - це читання.

«Я люблю читати тому, що це сенс мого життя, а без книг не уявляю ні себе, ні свого існування. Інколи настільки захоплююсь, що тільки зранку розумію, як миттєво промайнула ніч », - ділиться враженнями пані Валентина.

Ми раді, що в нашій бібліотеці є такі талановиті, перевірені часом друзі.

Дякуємо Вам, Валентино Василівно,що залишаєтесь нашим вірним користувачем! Ви – гордість нашої книгозбірні!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool