Перевірка суб’єктів кінематографії, демонстраторів фільмів та закладів відпочинку в Кіровограді

Серпень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Під керівництвом заступника голови ОДА Галини Пастух відбулося засідання обласної комісії з питань захисту суспільної моралі.

Як повідомила начальник відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради Анна Назарець, у обласному центрі функціонує літній кінотеатр у парку культури і відпочинку ім. 50-річчя Жовтня та два кінотеатри "Портал" та "Зоряний". Працівники відділу щомісячно проводять перевірки цих закладів щодо дотримання умов демонстрування та використання національного екранного часу, квоти демонстрування національних та іноземних фільмів державною мовою. Загалом проведено 15 перевірок, результати яких свідчать, що суб’єкти кінематографії та демонстратори фільмів дотримуються виконання умов чинного законодавства. Поінформувала Анна Назарець і про проведення профілактичних рейдів "Діти вулиці", під час яких здійснювалося профілактичне відпрацювання дитячого та молодіжного середовища з метою виявлення та попередження негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, запобігання проявів бродяжництва та жебракування.
Під час засідання директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко доповіла учасникам наради про проведення в області III Всеукраїнського конкурсу "Моральний вчинок". За її словами, у конкурсі взяли участь близько 1000 дітей та молоді із шкіл області. Серед 70 проектів, поданих на розгляд журі, низка проектів були відзначені всеукраїнськими громадським організаціями. Проект "Екскурсія по бабусиному городу" із Світловодська отримав відзнаку журналу "Яблунька", проект "Ми відповідальні за тих, кого приручили", виконаний учнями Новостародубської ЗОШ Петрівського району був відзначений Благодійним фондом "Щаслива лапа".
За результатами засідання заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух наголосила, що на часі – аналіз стану та реалізації заходів на територіях, керівники яких на засіданнях ради комплексно звітуватимуть про свою роботу у цьому напрямку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool