Переобладнанні спеціалізовані автомобілі показали у Кропивницькому (ВІДЕО)

Лютий 28, 2024 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Сьогодні начальник Головного управління ДСНС у Кіровоградській області зустрівся з представниками ЗМІ в пресцентрі обласної військової адміністрації. 

Цього дня говорили про зміцнення матеріально-технічної бази пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини.

Віталій Миронюк зазначив, шо з початком повномасштабного вторгнення від країн ЄС Кіровоградщина отримувала пожежні автомобілі в якості гуманітарної допомоги. Проте за технічними характеристиками вони не відповідали в повній мірі потребам служби. Відтак, виникла ідея переобладнати ці авто під спеціалізовані автомобілі, у яких була необхідність.

До цієї роботи залучили рядових рятувальників, піротехніків, що як ніхто знаються на техніці. Усі технічні рішення були реалізовані з урахуванням їхніх пропозицій. Результатом такої роботи можна пишатися, адже за деякими технічними характеристиками переобладнані автівки перевершили типові зразки промислового виробництва.

“Кожен рятувальник підтримав цю ідею і, не рахуючись з особистим часом та силами, брав участь в переобладнанні. Витрати були лише на матеріали”, - повідомив начальник гарнізону.

Власними силами рятувальники зробили апгрейд піротехнічного авто, а також автомобілів водолазної станції, газодимозахисної служби, мобільної оперативної групи, пересувного пункту обігріву та автомобільної електростанції. Уся ця техніка нині вже пройшла бойове випробування та показала високі результати у роботі.

Також головний рятувальник області додав, що силами особового складу було зроблено капітальний ремонт понад 40 автомобілів.
Доклавши зусиль, рятувальники змогли значно заощадити кошти державного бюджету. За час реалізації ідеї щодо переобладнання гуманітарної техніки вдалося зекономити понад 100 мільйонів гривень.

Учасники брифінгу мали змогу не лише детально розпитати про усі етапи проведеної роботи, а й на власні очі побачити результат старань рятувальників. Як досвідчений фахівець, що брав безпосередню участь у процесі удосконалення пожежно-рятувального автопарку, Віталій Миронюк представив на загал переобладнану техніку. Під час її демонстрації він підкреслив, що нині Кіровоградський гарнізон ДСНС може пишатися новими технічними потужностями. І усе це зроблено руками особового складу, надійно та на совість, адже робили для своїх людей та захисту рідної землі.

А на завершення зустрічі Віталій Миронюк поділився планами на майбутнє: “Вже цього року плануємо переобладнати ще 6 автомобілів. Це амбітні плани, але ці машини нам вкрай необхідні. Ми вмотивовані і всі сили спрямовуємо на забезпечення надійного захисту наших громадян.Безпека людей понад усе, і вона варта будь-яких зусиль!”.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool