Пенсійний фонд звертається до керівників підприємств, підприємців Олександрійщини

Березень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

Реалізація принципів соціальної справедливості, дотримання конституційних прав громадян є пріоритетним завданням нашої держави. Кожен роботодавець має усвідомлювати, що від його позиції із забезпечення гідної офіційної заробітної плати працівникам залежить підвищення рівня їх соціального захисту, зокрема розмір соціальних виплат.

Нагадуємо, що право громадян на соціальний захист згідно із законодавством України гарантується загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням за рахунок сплати єдиного внеску підприємствами, установами, організаціями, фізичними особами-підприємцями.

У 2016 році податкове навантаження на фонд оплати праці суттєво скоротилося. Зниження ставки ЄСВ до 22%, що передбачене нещодавніми змінами до Податкового кодексу, дає додатковий ресурс, як на розвиток бізнесу так і на підняття реальної заробітної плати для кожного працівника. Така радикальна реформа єдиного соціального внеску потребує розуміння бізнесу, його відповідальності та позиції.

Підвищення рівня офіційної заробітної плати працівникам позитивно вплине на розмір соціальних виплат: лікарняних, допомоги по вагітності і пологах, допомоги у разі нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, допомоги по безробіттю, пенсії за віком, по інвалідності та інших виплат, передбачених законодавством.

Для стабільного фінансово-економічного розвитку країни, соціального миру й злагоди як у суспільстві, так і в окремому колективі на підприємстві, установі, організації, просимо переглянути можливість підвищення заробітної плати працівникам та забезпечити право на належний соціальний захист.

Олександрійська ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool