Паводок у Кіровограді цього року малоймовірний (ФОТО)

Лютий 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

Міська влада Кіровограда доклала багато зусиль, щоб зробити пропуск талих і дощових вод безпечним територією обласного центру. На цьому акцентував увагу начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко під час прес – конференції.

 За його словами, русло річки Інгул впродовж декількох років активно розчищається. За кошти державного і міського бюджетів його поглиблено на ділянці 8,7 кілометра з 10,6 необхідних. Сергій Коваленко відзначив, що вже готова технічна документація на розчистку русел Сугоклеї та Біянки. У 2012 році продовжаться роботи над модернізацією технічних засобів регулювання спуску води на греблі ТЕЦ та на мосту Кірова.
Сергій Коваленко звернувся до всіх мешканців міста з проханням слідкувати за недопущенням захаращення сміттям русел кіровоградських річок, з особливою увагою ставитись до малих струмків.
Начальник Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології Олена Юрченко у своїх прогнозах схильна до того, шо паводок у Кіровограді цього року малоймовірний. Гідрологічні показники в басейнах кіровоградських річок та неактивне таяння снігу не призведуть до значного коливання рівня води в їх руслах.

за матеріалами, фото Ігоря Філіпенка.
 

Паводок у Кіровограді цього року малоймовірний

Паводок у Кіровограді цього року малоймовірний

Паводок у Кіровограді цього року малоймовірний


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool