Патрульні Кропивницького затримали особу, яка проникла до приватного домоволодіння

Липень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 липня, близько 2 години ночі патрульним поліцейським надійшов виклик про незаконне проникнення на приватну територію одного із домоволодінь по вулиці Ярославській, що у місті Кропивницькому.

Через лічені хвилини екіпаж був за адресою виклику. Патрульні відразу виявили невідомого громадянина. Пояснити причину перебування на чужому подвір’ї він не зміг. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Завдяки оперативності патрульних правопорушник жодних інших протиправних дій, крім проникнення, не встиг здійснити.

Громадянина було доставлено до Кропивницького відділу поліції для подальшого з’ясування обставин проникнення на приватну територію.

Шановні громадяни! Будьте пильними! Не наражайте себе на небезпеку. Якщо ви у нічний час почули незрозумілий шум у своєму дворі, невідкладно телефонуйте за номером «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool