Патрульні Кропивницького продовжують виявляти факти правопорушень

Січень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 719 | Коментарі: 0

Так, вчора, 11 січня, близько першої години ночі екіпаж патрульної поліції здійснював патрулювання вулиці Холодноярівської.

Увагу правоохоронців привернув легковий автомобіль ГАЗ 24, який рухався із явною технічною несправністю: не горіла лампа лівої фари в режимі ближнього світла. Патрульні зупинили транспортний засіб, щоб вказати водієві на несправність та необхідність її усунення задля забезпечення безпеки дорожнього руху.

У салоні авто було двоє чоловіків. Під час спілкування із водієм та пасажиром патрульні помітили, що чоловіки поводяться знервовано. Правоохоронці припустили, що в салоні автомобіля можуть бути речі, обіг яких обмежено або заборонено.

Це стало підставою для проведення поверхневої перевірки транспортного засобу. Під час перевірки в салоні автомобіля на задньому сидінні патрульні виявили шматок електричного кабелю та діелектричні ножиці, які використовуються для електромонтажних робіт. Пояснити походження цих предметів чоловіки не змогли.

Того ж дня, 11 січня, близько 14 години один із екіпажів патрульної поліції отримав виклик «Грабіж». Подія трапилася в районі Новомиколаївка. У жительки Кропивницького, 1997 року народження, особа чоловічої статі шляхом ривка вихопила мобільний телефон. Після чого грабіжник побіг в невідомому напрямку.

Громадянка запам’ятала зовнішні ознаки нападника. Їх вона відразу повідомила патрульним, які прибули на виклик. Правоохоронці невідкладно розпочали відпрацювання територій ймовірного перебування правопорушника.

Під час обстеження вулиці Короленка патрульні виявили чоловіка, який мав зовнішні ознаки, що підпадали під орієнтування. Поліцейські зупинили громадянина та з’ясували його особу. Невдовзі заявниця підтвердила, що це саме той чоловік, який вихопив її телефон.

У обох випадках на місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Громадян було передано слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин інцидентів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool