Патрульні допомогли 82-річному чоловікові, що заблукав в Кропивницькому, повернутися додому в Уманський район

Березень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

«В рейсовому автобусі "Умань-Кропивницький" їде дідусь, який, ймовірно заблукав. Допоможіть чоловікові знайти дорогу додому», - таке повідомлення отримали патрульні , 22 березня, близько 14-ї години.

Інспектори миттю виїхали на вулицю Олександрівське шосе, куди мав прибути рейсовий автобус.

На території Автовокзалу АС-1 охоронці порядку помітили 82-річного чоловіка дезорієнтованого в просторі.

Громадянин не міг пояснити як і чому він опинився в м. Кропивницький, адже проживає в Уманському районі, селі Родниківка і дуже хоче додому.

Охоронці порядку посадили чоловіка на автобус, який відправився до м. Умань та попередили водія, аби той висадив чоловіка на автовокзалі. А вже звідти в супроводі патрульного екіпажу чоловіка доправлять за його місцем проживання.

Дякуємо небайдужим громадянам, що звернулися на лінію 102 та повідомили про даний інцидент. Не забувайте, люди похилого віку потребують нашої допомоги!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool