Патріотичний діалог у Кіровограді

Серпень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 2253 | Коментарі: 0

Патріотичний діалог з такою назвою провели бібліотекарі філії №18 (101-й мікрорайон) з метою формування у людей розуміння єдності та цілісності України, сприяння спільності інтересів усіх громадян країни, затвердження активної життєвої позиції.

Читачі поспілкувались на «Бібліолавочці» на вулиці перед бібліотекою і розглянули такі питання – Хто винен в розвиненні конфлікту на сході України? – Як шляхи його вирішення? – Чи потрібні волонтери? – Що кожен з нас може зробити для того, щоб війна закінчилась?
Всупереч ворожій пропагандистській машині, на небувалу за роки незалежності висоту піднялась хвиля українського патріотизму. В моді українські кольори, українські символи, українська мова. Національна самосвідомість спонукає чоловіків, молодих і зрілих, з півночі, півдня, заходу і сходу України записуватись добровольцями і захищати рідні землю до останньої краплі крові. Саме наша єдність , сила нашого українського духу допоможуть перебороти всі труднощі. А поки що війна збирає свій кривавий урожай. Сплюндровані села та міста: Слов'янськ, Іловайськ, Волноваха, Дебальцеве, Донецьк... Біженці, вдови, сироти, поранені. І не одна небесна сотня поповнила вже небесний легіон захисників України перед Богом.

Нехай же чиста блакить українського неба не жахається від розрядів «Градів»!
Нехай жіночі серця не тремтять, очікуючи страшну звістку для своїх чоловіків, синів туди чи про них - звідти.
Нехай запанує мир і спокій у нашій багатостраждальній Україні!

Завідуюча бібліотекою №18 Віра Резніченко

Кіровоградців запрошують на громадські слухання щодо перейменування міста
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool