ПАТ "Кіровоградобленерго" оприлюднило графік аварійних відключень на 2014-2015 рр. (оновлено)

Грудень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 3225 | Коментарі: 0

Враховуючи введення надзвичайного стану в об’єднаній енергосистемі України, по м. Кіровограду та Кіровоградській області продовжують діяти графіки аварійних відключень (ГАВ).

Така ситуація виникла внаслідок аварійних ремонтів 27 потужних генеруючих одиниць на електростанціях України, дефіциту палива на теплових електростанціях та зменшення виробітку електроенергії гідроелектростанціями у зв`язку із малою водністю на річках Дніпровського та Дністровського басейнів.
Величину навантаження по ГАВ, час відключення та кількість черг визначають черговий диспетчер НЕК «Укренерго» та диспетчер Дніпровської електроенергетичної системи. Ця вказівка має бути виконана протягом 10-15 хвилин. А отже спрогнозувати величину та час відключення неможливо, як і завчасно попередити споживачів.
Обсяги відключення доводяться до рівня 100 МВт (30% від гранично дозволеної потужності), це в свою чергу змушує ПАТ «Кіровоградобленерго» вводити графіки аварійних відключень у повному обсязі.
ПАТ «Кіровоградобленерго» звертається до споживачів з проханням самостійно знизити електроспоживання!

ГРАФІК АВАРІЙНИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ СПОЖИВАЧІВ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ПО ПАТ "КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО" НА 2014-2015 рр.

Адміністрація ПАТ «Кіровоградобленерго».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool