Пам'ятний знак тисячному серійному пасажирському електровозу відкрито у місті Знам'янка

Серпень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Вчора, з нагоди Дня міста Знам'янка, у міському парку відпочинку було відкрито нещодавно встановлений залізничниками пам'ятний знак тисячному серійному пасажирському електровозу ВЛ80 (номер 1000), який з 1965 року працював на Одеській залізниці в локомотивному депо Знам'янка.

Привітати мешканців залізничної столиці Кіровоградщини зі святом завітав перший заступник начальника Одеської залізниці Анатолій Царенко. Він передав теплі вітання від начальника залізниці та побажав знам'янчанам нових досягнень, високого професіоналізму та працьовитості, що стануть запорукою впевненості у перпективі процвітання залізничного транспорту України.
25 працівників залізниці, що брали активну участь у підготовці та встановленні пам'ятника локомотиву, за творчу ініціативу та професійну майстерність було нагороджено цінними відзнаками від начальника Одеської залізниці Миколи Луханіна.
За словами місцевих жителів, Знам'янка — це місто, де перетинаються життєдайні артерії держави, сплетіння залізничних магістралей і, водночас, ворота півдня України, а дарунок залізничників місту — встановлений локомотив — знаменує десятки років залізничних династій, символізує велич працьовитості та відданісті професії залізничника місцевих жителів.
Слід зазначити, що Знам'янка — це потужний залізничний вузол, левову частину бюджетних надхожень міста дає залізниця, що визначає рівень середньої заробітної плати по місту. Понад 50% працевлаштованих городян зайняті на підприємствах залізничного транспорту: знам'янській дирекції залізничних первезень, локомотивному депо, вагонному депо, дистанції колії, дистанції сигналізації та зв'язку, дистанції електропоcтачання, колійній машинній станції, будівельно-монтажному експлуатаційному управлінні, загоні воєнізованої охорони тощо.

Пам'ятний знак тисячному серійному пасажирському електровозу відкрито у місті Знам'янка
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool