ОТГ Кіровоградської області розподілили 97 відсотків коштів державної субвенції

Вересень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

Станом на 29 вересня комісія при Мінрегіоні погодила 1693 інфраструктурних проекти об’єднаних громад, які будуть реалізовані до кінця поточного року за кошти відповідної державної субвенції.

Загальна вартість погоджених проектів складає 1,36 млрд грн або 91% від запланованих коштів субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ на 2017 рік.

З 366 ОТГ, які цього року отримують інфраструктурну субвенцію, проекти подали 355 громад.

За даними Мінрегіону, усі кошти субвенції розподілили об’єднані громади Закарпатської, Івано-Франківської, Харківської та Чернівецької областей.

Більше 90% коштів розподілили об’єднані громади Донецької (залишок коштів 1%), Запорізької (залишок 2%), Вінницької, Кіровоградської, Львівської (по 3% залишку), Миколаївської (4%), Чернігівської (6%), Житомирської (7%), Волинської (8%), Дніпропетровської, Херсонської та Черкаської (по 9% залишку) областей.

Більше третини коштів субвенції усе ще не розподілили ОТГ Одеської області (залишок 37%).
Жодної заявки досі не надходило від об’єднаних громад Київської області. Для них держава передбачила більше 6 млн грн субвенції на розвиток інфраструктури.

Держава надає підтримку об’єднаним територіальним громадам, зокрема у питаннях відновлення та розбудови інфраструктури їх територій. Для цього у Державному бюджеті на 2017 рік передбачено 1,5 млрд грн. Ці кошти спрямують на розвиток інфраструктури 366 об’єднаних громад, створених у 2015-2016 роках.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool