Особливості нової маршрутної мережі міста Кіровограда

Жовтень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Відбулась прес-конференція начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Ольги Гонтар. Мова йшла про особливості нової маршрутної мережі міста Кіровограда.

За словами Ольги Гонтар, відбулося уже три засідання робочої групи, на якій харків’яни представили свою концепцію нової маршрутної мережі. Цей документ коригувався відповідно до зауважень та пропозицій, що надходили від жителів міста, депутатів міської ради. Харківські науковці запропонували на наш розгляд два варіанти – перспективний та раціональний. Перший передбачав суттєве скорочення маршрутів, введення замість маломісткого транспорту автобусів великої місткості, усього пропонувалося залишити на маршрутах 130 одиниць транспорту. До такого кроку місто сьогодні не готове, перейти за один день на великий транспорт неможливо, це треба робити поступово, тому зупинилися на другому варіанті. Він передбачає оптимізацію маршрутної мережі шляхом скорочення маршрутів, які дублювали один одного, запровадження головних маршрутів, на яких працюватиме транспорт великої місткості, впровадження коротких маршрутів паралельно з маршрутами довгої протяжності, які з’єднуватимуть віддалені мікрорайони міста.
З усіма особливостями запропонованої нової маршрутної мережі можна ознайомитися на сайті Кіровоградської міської ради. Кожен житель може внести до неї свої пропозиції та зауваження, які будуть розглянуті під час підсумкового обговорення. Після чого відкоригований документ винесуть на розгляд виконкому Кіровоградської міської ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool