Особам, що вчинили правопорушення під час Дня Перемоги в Тернополі, призначено покарання

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

Частину правопорушників судом вже притягнено до відповідальності. Розгляд решти адміністративних справ у суді відбудеться найближчим часом.

9 травня у Тернополі було затримано 11 найбільш активних учасників протистояння з міліціонерами, оскільки в їх діях вбачалося правопорушення, передбачене статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стосовно правопорушників були складені протоколи за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

13-14 травня у Тернопільському міськрайонному суді відбувся розгляд цих адміністративних справ.

Слухання щодо дій чотирьох із правопорушників перенесено на 16.05.2013 р. у зв’язку із клопотанням про призначення їм адвоката та долучення додаткових фото- та відеоматеріалів.

У той же час решті правопорушників покарання судом уже обрано. На трьох найстарших хуліганів накладено адміністративний арешт строком на 5 діб, ще на одного – 3 доби. За дії неповнолітніх порушників громадського порядку доведеться відповідати їх батькам – дорослі сплатять штрафи в розмірі 250 гривень.

 

 

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool