Оштрафовано голову Cофіївської сільради

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Чергову крапку в антикорупційній діяльності правоохоронних органів Кіровоградщини поставив Компаніївський районний суд. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Розглянувши матеріали адміністративної справи про вчинення корупційного правопорушення головою Софіївської сільської ради (одержання неправомірної вигоди у розмірі 2,5 тис. грн. від підприємця за не створення перешкод у здійсненні підприємницької діяльності) суд постановив визнати посадовця винним у вчиненні корупційного правопорушення передбаченого ч.2 ст. 172-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 2550 грн. Кошти, одержані від неправомірної вигоди, конфісковано на користь держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool