Органами прокуратури області виявлено порушення законодавства в сфері організації індивідуальної форми навчання дітей-інвалідів

Червень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1638 | Коментарі: 0

У ході проведених правозахисних перевірок щодо організації індивідуальної форми навчання, зокрема для дітей-інвалідів, органами прокуратури області виявлено порушення їх прав при застосуванні цієї форми навчання. Про це інтернет-виданню  «FotoInform»  повідомили у прес-службі прокуратури області.

В багатьох загальноосвітніх закладах Кіровоградщини при здійсненні навчання дітей з обмеженими фізичними можливостями порушуються вимоги законів «Про загальну середню освіту».
На підставі отриманих матеріалів прокуратурою області на ім’я начальника управління освіти і науки облдержадміністрації скеровано подання з вимогою у місячний термін вжити належні заходи до усунення порушень, причин та умов, що їм сприяли. Провести службові перевірки та вирішити питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності керівників закладів освіти та їх кураторів на рівні обласного управління.
Наразі подання знаходиться на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool