Оновлено Порядок обліку платників податків і зборів

Червень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

Внесеними змінами викладено у новій редакції деякі форми реєстраційних документів.

Зокрема, довідка про взяття на облік платника податків (форма №4-ОПП), про зняття з обліку платника податків (форма №12-ОПП), заява про видачу довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів та платежів; реєстраційна заява для самозайнятих осіб (форма №5-ОПП), заява про ліквідацію або реорганізацію платника податку (форма №8-ОПП), довідка про відсутність заборгованості з податків і зборів (форма №20-ОПП) та деякі інші.
Запроваджено спрощену процедуру перереєстрації кримських платників податків, а саме:
1) прийом заяв та документів від кримських платників податків, а також постановка їх на облік здійснюються не пізніше наступного робочого дня з дня отримання відомостей з Єдиного державного реєстру або відповідних заяв;
2) платників податків, які змінили місцезнаходження/місце проживання до набрання чинності зазначеного наказу і не були взяті на облік за новим місцезнаходженням, відповідні контролюючі органи ставлять на облік протягом двох днів після набрання наказом чинності.
Наказ Міністерства фінансів України від 22.04.2014р. №462 «Про внесення змін до Порядку обліку платників податків і зборів» набув чинності 6 червня 2014 року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool