Олімпійський день здоров'я у Кіровограді

Січень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

У комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 1 – дитячий юнацький центр «Перлинка» пройшли спортивно-масові заходи «Олімпійський день здоров'я».

Під час спортивного свята, організованого та проведеного спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», 55 учнів школи продемонстрували свою вправність у змаганнях із дартсу, фрізбі, обертанні обруча, футбольних і баскетбольних вправах.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool