Олімпійський день бігу по-міліцейські (ФОТО)

Червень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1616 | Коментарі: 0

Як і всі українці, які підтримують розвиток спорту, правоохоронці Кіровоградщини також долучились до свята спорту – Олімпійського дня бігу. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

23 червня заходи відбулись в усіх районах області.
Загалом долучились до відзначення щорічного спортивного свята майже 2200 співробітників органів внутрішніх справ Кіровоградщини. Працівники УМВС в області, а це 235 чоловік, взяли участь у масовому забігу на стадіоні Футбольного клубу «Зірка». Спочатку була проведена розминка, а далі забіг на дистанцію в один кілометр.
Найкращим став працівник Прийомника-розподільника для дітей УМВС в області Юрій Береговий. Суддівська колегія зафіксувала переможний результат – 3.09 хвилини. Усі переможці отримали грамоти, були відзначені пам’ятними подарунками та заохочені призами.

Олімпійський день бігу по-міліцейські (ФОТО)

Олімпійський день бігу по-міліцейські (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool