Олександрійський район: минулої доби рятувальники приборкали 2 пожежі в житловому секторі

Лютий 22, 2018 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

Протягом 21 лютого пожежно-рятувальні підрозділи 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії двічі виїздили на гасіння пожеж на території приватних домоволодінь.

Так, о 14:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Квітневій с. Бандурівка Олександрійського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіли домашні речі на площі 10 м2 в житловому будинку. Силами вогнеборців 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії о 15:50 пожежу було локалізовано та о 16:28 – ліквідовано.

О 18:51 на вул. Маяковського с. Нова Прага Олександрійського району виникла пожежа 10 м2 речей домашнього вжитку та побутової техніки в житловому будинку. Рятувальниками 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії о 19:08 пожежу було локалізовано та о 19:30 – ліквідовано.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool