Олександрія візит до школи

Вересень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

Днями працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей завітали до Олександрійської загальноосвітньої школи № 4 у рамках проведення профілактичних заходів, – повідомив начальник Олександрійського МВ УМВС в  Кіровоградській області Олександр Кодак.

У ході бесіди правоохоронці розповіли школярам про кримінальну і адміністративну відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів та правопорушень, ознайомили з таким поняттям як відповідальність дорослих за невиконання батьківських обов’язків з виховання дітей.
Спілкувалися працівники міліції з учнями і щодо негативних наслідків вживання спиртних напоїв та наркотиків, паління у юному віці.
Окрім цього, міліціонери звернули увагу дітей на їх поведінку у школі, відвідування занять та недопущення пропусків уроків без поважних причин.
У свою чергу, підлітки ставили багато запитань, на кожне з яких отримували відповіді. Також правоохоронці наводили школярам реальні приклади зі своєї професійної практики.
Наприкінці зустрічі працівники міліції закликали дітей бути ввічливими, вести здоровий та активний спосіб життя, уникати сумнівних компаній і добре вчитись.
За матеріалами Олександрійського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool