Олександрія вбивство 2010 року

Вересень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали 46-річного місцевого жителя за підозрою у вбивстві, скоєному майже три роки тому – взимку 2010. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Інформація про страшну знахідку надійшла до міськвідділу міліції від жителя районного центру, який проводив ремонтні роботи у придбаному гаражі. У приміщенні він відчув сторонній запах та одразу ж повідомив про свої підозри до органів внутрішніх справ.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. На дні оглядової ями гаража на глибині півметра правоохоронці виявили напівскелетований труп чоловічої статті, загорнутий у поліетилен.
У ході вжиття першочергових заходів працівники міліції встановили особу загиблого. Ним виявився місцевий житель. На момент скоєння стосовно нього злочину чоловіку було 29 років. Згідно результатів СМЕ у потерпілого виявлені переломи ребер та черепа.
Під час проведення подальших оперативно-розшукових заходів, начальник Олександрійського МВ УМВС в області Василь Горячев та його перший заступник Олександр Козловський разом із працівниками карного розшуку міськвідділу оперативно вийшли і на слід підозрюваного. Ним виявився 46-річний олександрієць.
Попередньо встановлено, що чоловіки разом розпивали спиртні напої вдома у потерпілого. Між ними виникла сварка, у ході якої гість наніс господарю помешкання декілька ударів монтировкою в область голови та тулуба. Потім виніс тіло в гараж, загорнув у поліетилен та закопав у ямі.
Оскільки потерпілий проживав з бабусею, яка померла навесні 2010 року, а інші родичі взагалі мешкали за кордоном, ніхто не повідомив про зникнення чоловіка до міліції. Згодом домоволодіння продали, і не один раз. Нинішній власник придбав садибу лише кілька місяців тому і вирішив зробити ремонт…
За словами першого заступника начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександра Козловського, за фактом вбивства порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, санкція якої – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool