Олександрія: рятувальники продовжують нагадувати людям правила поведінки на воді

Вересень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 587 | Коментарі: 0

3 вересня фахівці Олександрійського загону провели роз’яснювальну роботу біля місцевої водойми.

Зважаючи на тривожний стан із загибеллю людей на воді по Україні та Кіровоградській області, рятувальники доклали зусиль, щоб розмови із відпочивальниками були переконливі та інформативні.

Та головне – щоб після профілактичної бесіди людина твердо усвідомила нагальну необхідність дотримуватись правил безпеки під час купання у відкритих водоймах.

Так, наводились факти трагічних подій на воді, перераховувались найбільш впливові чинники загибелі людей та наводились нескладні правила, дотримання яких убезпечить громадянина від необачного кроку туди, звідки ніхто не повертається.
Особливо рятувальники наголошували на необхідності демонструвати приклад відповідальної поведінки під час дозвілля перед дітьми. Адже наслідування дій дорослих – природна лінія поведінки дитини. Споглядаючи «героїчні» витівки своїх батьків або сторонніх людей, малеча та підлітки прагнуть повторити «подвиги», що надзвичайно небезпечно. Тому варто десять разів подумати, перш ніж вживати спиртні напої на очах у дітей, пірнати з небезпечної висоти, запливати на далекі відстані, жартома притоплювати одне одного тощо.

Свої слова рятувальники підкріпили відповідною наочністю – застережними листівками.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool