Олександрія: 200 осіб евакуйовано з приміщення професійного ліцею (ФОТО)

Листопад 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

З надзвичайної події розпочався цей навчальний тиждень у Олександрійському професійно-технічному ліцеї №13 на Кіровоградщині.

5 жовтня один з учнів 2-го курсу під час великої перерви підійшов до викладача хімії з пляшечкою невідомої речовини з різким запахом фіалки. Після спроби викладачки хімії відібрати пляшечку, учень зник і знову з’явився тільки після дзвінка на урок. А вже через 10-15 хвилин викладачка почала виводити дітей з кабінету хімії, оскільки через різкий неприємний запах неможливо стало перебувати у приміщенні – у дітей почала паморочитись голова, з’явились симптоми отруєння. Невдовзі після того, як викладач повідомила про подію адміністрації навчального закладу, за наказом директора було евакуйовано усіх учнів та працівників ліцею. Трьох дівчат було госпіталізовано до лікувальних установ міста: двом невдовзі після обстеження дозволили повернутися додому, третій порадили залишитись до ранку у лікарні. Наразі дівчинка перебуває у задовільному стані.
Натомість будівлю наповнили рятувальники, санепідемологи та правоохоронці. Рятувальники у захисних костюмах взяли проби повітря, ретельно обстежили приміщення у пошуках джерела неприємного запаху. У коридорі біля кабінету хімії виявили відро, у якому серед сміття знайшли пляшечку, за припущеннями, з речовиною, яка й виділяла неприємний запах. Наразі фахівці з’ясовують, яка речовина зашкодила навчальному процесу ліцеїстів.

Олександрія: 200 осіб евакуйовано з приміщення професійного ліцею (ФОТО)

Олександрія: 200 осіб евакуйовано з приміщення професійного ліцею (ФОТО)


Прес-служба ТУ МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool