Олександрієць зайняв перше місце на Всеукраїнському конкурсі Податки очима дітей -2012

Липень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1950 | Коментарі: 0

Наприкінці червня 2012 року у стінах Державної податкової служби України відбулося засідання журі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей-2012». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Цьогорічний конкурс став ювілейним, адже проводиться вже 10-й рік поспіль. І кожного року олександрійські дітлахи тішать нас своїми перемогами як на обласному, так і на державному рівні. Ювілейний десятий конкурс не став винятком і підтвердив те, що молодь Олександрії – талановита і перспективна.
Перше місце по Україні у віковій категорії 12 – 15 років за напрямом „Художні твори” виборов вихованець Олександрійської гімназії ім. Т.Г.Шевченка ЗНЗ І-ІІ ст. – школи мистецтв Давид Рак. Його художній твір "Податкова - України оберіг", виконаний змішаною технікою (мішана техніка: гуаш, аплікація з монет) здобув найвищу оцінку вибагливого жюрі.
У вересні на переможців конкурсу чекає яскрава церемонія нагородження, яка відбудеться у дитячому оздоровчому комплексі «Маяк» у м. Євпаторія. Крім цього, найкращі роботи юних митців будуть опубліковані окремою книгою, яка безкоштовно буде розповсюджуватись серед підприємців.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool