Олександрієць зайняв перше місце на Всеукраїнському конкурсі Податки очима дітей -2012

Липень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 2025 | Коментарі: 0

Наприкінці червня 2012 року у стінах Державної податкової служби України відбулося засідання журі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей-2012». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Цьогорічний конкурс став ювілейним, адже проводиться вже 10-й рік поспіль. І кожного року олександрійські дітлахи тішать нас своїми перемогами як на обласному, так і на державному рівні. Ювілейний десятий конкурс не став винятком і підтвердив те, що молодь Олександрії – талановита і перспективна.
Перше місце по Україні у віковій категорії 12 – 15 років за напрямом „Художні твори” виборов вихованець Олександрійської гімназії ім. Т.Г.Шевченка ЗНЗ І-ІІ ст. – школи мистецтв Давид Рак. Його художній твір "Податкова - України оберіг", виконаний змішаною технікою (мішана техніка: гуаш, аплікація з монет) здобув найвищу оцінку вибагливого жюрі.
У вересні на переможців конкурсу чекає яскрава церемонія нагородження, яка відбудеться у дитячому оздоровчому комплексі «Маяк» у м. Євпаторія. Крім цього, найкращі роботи юних митців будуть опубліковані окремою книгою, яка безкоштовно буде розповсюджуватись серед підприємців.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool