Олександр Саінсус та Ігор Волков звертаються до кіровоградців

Червень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1818 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці! 22 червня 1941 року ввійшло у життя мільйонів українців трагічною сторінкою. У цей день розпочалася Велика Вітчизняна війна, в якій український народ зазнав величезних втрат.

22 червня оголошено в Україні Днем скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

На виконання Постанови Верховної ради України від 20 травня 2011 року №3430-VI «Про запровадження в Україні особливої церемонії – проведення 22 червня кожного року Хвилини пам’яті за загиблими у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років» 22 червня о 10.00 оголошується загальнонаціональна Хвилина мовчання.
Звертаємося до керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності міста Кіровограда у день початку Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років, а саме 22 червня, приспустити Державні Прапори України із чорними стрічками на будинках та спорудах. Крім того, на момент загальнонаціональної Хвилини мовчання - о 10 годині ранку 22 червня, призупинити роботу у своїх установах, підприємствах та організаціях
Також звертаємося до керівників автотранспортних підприємств та кіровоградських водіїв о 10 годині ранку 22 червня зупинити рух громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів на час проведення загальнонаціональної Хвилини мовчання.
Керівників телерадіокомпаній Кіровограда просимо забезпечити обмеження трансляції розважальних передач шляхом внесення відповідних змін до програм 22 червня.

Вічна пам’ять героям, які відділи своє життя за свободу і незалежність нашої держави!

Міський голова Олександр Саінсус

Секретар міської ради Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool