Олександр Саінсус та Ігор Волков звертаються до кіровоградців

Вересень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

30 вересня Україна відзначає День усиновлення – свято добра та дитячої надії. Тому хочеться від щирого серця привітати тих відважних батьків, які здійснили відповідальний крок і взяли дитину у свою родину.

Лише протягом цього року нові тато і мама з’явилися у 63 хлопчиків та дівчаток, 33 дитини влаштовані в сім’ї опікунів чи піклувальників. В місті функціонує дитячий будинок сімейного типу та 33 прийомні сім’ї, де сімейний затишок та любов знайшли 49 діток. 301 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування, знайшли свій притулок в сім’ях опікунів та піклувальників.

Ми пишаємося і дякуємо усім, чий дім став рідною оселею для цих дітей, дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям і з повагою вклоняємося їм!

Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool