Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння

Квітень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

Дорогі кіровоградці!  Кіровоградська міська рада та її виконавчий комітет щиро вітають вас з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння.

У житті людини Великдень - свято особливо шановане та величне. Цього дня кожен має можливість звірити свої помисли і вчинки з вічними і невмирущими істинами, на яких тримається світ. Великодні дні зазвичай спонукають по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими. А нинішнє світле свято дає нам добру нагоду зробити крок на зустріч один одному, згуртуватись в ім’я добрих справ на благо нашого міста. Пасхальні дні - це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом. Зі святом вас, дорогі кіровоградці. Від усього серця бажаємо вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

З повагою

 Міський голова О.Саінсус

 Секретар Кіровоградської міської ради І.Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool