Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають з професійним святом

Грудень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Шановні працівники міліції!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету вітаємо вас з професійним святом – Днем міліції.

На міліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання — захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, охорона громадського порядку, забезпечення громадської безпеки.
Приємно відзначити, що працівники органів внутрішніх справ міста Кіровограда демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, сумлінно виконують свій громадянський обов'язок.
Переконані, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку міської влади і територіальної грогмади працівники міліції з честю виконають поставлені перед ними завдання.
Хай ваша важка, але почесна праця озивається лише людською вдячністю, нехай береже вас доля від втрати товаришів.
Бажаємо вам та вашим родинам, які поділяють труднощі вашої нелегкої служби, щастя, міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у такій відповідальній для громади міста роботі.

Міський голова Олександр Саінсус     Секретар міської ради Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool