Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають працівників СБУ

Березень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1413 | Коментарі: 0

Шановні працівники Служби безпеки України!

Щиро вітаємо вас нагоди 20 – ої річниці утворення Служби безпеки України!
Високим професіоналізмом, працездатністю, мужністю і відвагою ви заслужили визнання і пошану у суспільстві. Окремі слова подяки і пошани ветеранам СБУ, що віддали багато сил і здоров'я нелегкій праці захисту нашої держави. Продовжуючи кращі традиції своїх попередників нинішнє покоління працівників Служби безпеки України забезпечує територіальну цілісність і суверенітет України, веде боротьбу з корупцією та організованою злочинністю. Впевнені, що працівники Служби безпеки України і надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності, справедливості, професіоналізму. Від щирого серця бажаємо вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, благополуччя, доброго настрою та невичерпної життєвої енергії
.

З повагою  Міський голова Олександр Саінсус   Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool