Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Листопад 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Засоби масової комунікації стали невід’ємною складовою і важливим чинником сучасного суспільного життя, одним з критеріїв його розвитку та цивілізованості. Сьогодні неможливо уявити наше життя без радіо та телебачення, без Інтернет-технологій та цифрового зв’язку. Саме телебачення, радіо, інші сучасні засоби комунікації є найважливішими складовими громадянського суспільства, посередниками у налагодженні активного діалогу між громадою і владою. Завдяки вашій роботі зближуються і об’єднуються люди, ви сприяєте відчуттю причетності до суспільних процесів сьогодення. Це непроста місія, яка вимагає від кожного співробітника знань, сил та енергії, великої самовідданості і вимогливості до себе і своїх колег. Бажаємо вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів. Хай усі ваші сміливі плани реалізуються. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності.
Міцного здоров’я, щастя, радості вам та вашим родинам!

Міський голова Олександр Саінсус    Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool