Олександр Саінсус дав три дні на відновлення роботи світлофора на розі вулиць Героїв Сталінграда і Волкова

Жовтень 10, 2011 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Недопустимим назвав міський голова Олександр Саінсус факт відсутності світлофорного регулювання руху на розі вулиць Героїв Сталінграда і Волкова, повідомляє Інтернет-видання «FotoInform».

При цьому, звернув увагу Олександр Саінсус, кошти на відновлення роботи світлофора у сумі 120 тисяч гривень перераховані у повному обсязі ще на початку року.
Секретар міської ради Ігор Волков відзначив під час наради з керівниками виконавчих органів значну кількість скарг на адресу міської влади від мешканців мікрорайону і власників транспортних засобів: з вулиці Волкова без світлофора фактично неможливо здійснити лівий поворот на вулицю Героїв Сталінграду.
Міський голова дав три діні спеціалзованому підприємству на усунення несправностей. 13 жовтня світлофор повинен працювати, наголосив Олександр Саінсус.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool