Олександр Рихлицький: У передвиборній гонці політичні сили, які виступають за мирне врегулювання бойових дій на сході, мають певний шанс на прихильність виборців.

Вересень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

Перемир’я, якого так очікували українці, особливо на Донбасі, дозволяє не лише перегрупувати бойові порядки учасникам конфлікту, а й політикам провести знакові переформатування і об’єднання, які дозволять гарантовано потрапити до парламенту – вважає політолог Олександр Рихлицький

- Зрозуміло, що Блок Порошенка певною мірою перекриє поволі стихаючий інтерес до партії Удар, проте у об’єднаних сил цього крила шанси на перше місце однозначно високі, бо головну роль грає рейтинг Президента Порошенка.
Другим наразі практично усі опитування називають Ляшка і його Радикальну партію. Стосовно Батьківщини і Тимошенко, то вона і команда, що залишилася з нею, навіть ослабленою після відходу Яценюка – Турчинова, будуть у Верховній Раді, інша справа, з яким результатом.
Безумовно й альянс прем’єра зі спікером зберуть силу, що здатна зайти в парламент, так само як і «Громадянська позиція» з «Демальянсом» і «Правий сектор», наприклад зі Свободою.
А от такі проекти, як «Сильна Україна» і «Партія розвитку» за умови об’єднання і певного запиту на нові обличчя і нові ідеї, а також наявності у них і ресурсу – як фінансового, так і людського, теж мають шанси реально поборотися за місце під куполом ВР. Тим більше, мирна риторика знаходить все більше прихильників.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool