Олександр Рацул - голова Кіровської районної у м. Кіровограді ради взяв участь у роботі комісії з питань гласності...

Вересень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 2595 | Коментарі: 0

Відбулося розширене засідання комісії з питань гласності, свободи слова, розвитку інформаційного суспільства, національностей, релігії, захисту конституційних прав та боротьби з корупцією Громадської ради при ОДА, - головою якої є О. Хмара.

У роботі комісії взяли участь голова Громадської ради С. Подорожний, заступник голови Громадської ради В. Іванов члени комісії та запрошені. Серед них і голова Кіровської районної у м. Кіровограді ради О. Рацул. Олександр Анатолійович виступив з інформацією, щодо покращення вирішення легалізації заробітної плати, зайнятості населення, розповів про досвід роботи районної робочої групи з питань легалізації і своєчасності виплати заробітної плати, погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат.
У своїй доповіді О.Рацул наголосив на важливості питання легалізації заробітної плати як для працівників, так і роботодавців роботодавців, а ще сприяє додатковому наповненні місцевого бюджету. Запропонував долучити громадськість до обговорення цих питань та ведення інформаційно - роз'яснювальної компанії серед громадян міста та області.
Комісія прийняла рішення рішення про обговорення питання легалізації заробітної плати на найближчому засіданні Громадської ради на початку жовтня цього року.
Друге питання засідання комісії стосувалося обговорення ситуації на ринках міста Кіровограда, доповідала голова комісії О. Надутенко Та запропонувала винести це питання на обговорення Громадської ради.

Ганна Колєва - голова КОБФ "Майбутнє за молоддю"
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool