Олександр Cаінсус: Міський центр надання адміністративних послуг повинен працювати, як годинник

Лютий 17, 2012 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Відбулась щотижнева нарада міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради.

 

Перед початком наради Олександр Саінсус вручив подяки кіровоградським дітям, чиї роботи були визначені кращими на новорічній виставці саморобок, організованій на першому поверсі приміщення міської ради. Міський голова відзначив, що виставка користувалась широкою увагою відвідувачів, від яких надійшло багато схвальних відгуків. Така практика буде продовжена і на наступній виставці будуть представлені фотороботи кіровоградських школярів.

Міський голова представив присутнім нового начальника відділу звернень громадян міської ради – Оксану Пономарьову.

Олександр Саінсус звернув увагу керівників виконавчих органів на необхідність забезпечення належного рівня діяльності Центру надання адміністративних послуг. Він підкреслив, що сьогодні з боку держави приділяється особлива увага пілотним проектам в регіонах, тож міський Центр має працювати як годинник. Олександр Саінсус доручив підготувати для нього довідку про відповідність надання усіх 129 адмінпослуг, які надаються в Центрі, затвердженим стандартам.

Виконання бюджетів Кіровського та Ленінського районів міста Кіровограда за 2011 рік стало головним питанням наради.

За інформацією голови Кіровської районної у місті Кіровограді ради Олександра Рацула, у 2011 році до загального фонду бюджету надійшло доходів 131, 475 мільйона гривень (з урахуванням трансфертів з державного бюджету), у тому числі:

Податок на доходи фізичних осібнадійшло 7246,1 тис.грн. , виконання становить 99,8% до плану на рік; недоотримано 17,1 тис.грн.

Плата за землюнадійшло 1871,4 тис.грн., виконання становить 102,3% до плану на рік. Перевиконання становить 42,3 тис.грн.

Адмінштрафів надійшло 25,3 тис.грн., що становить 120,9% річного плану, перевиконання – 6,3 тис.грн.

Інші надходження становлять 15,5 тис.грн.

В цілому власні та закріплені доходизагального фонду бюджету виконані на 100,5% до плану на рік.

Додаткова дотаціяз державного бюджету на забезпечення виплат, пов’язаних із підвищенням рівня оплати праці працівників територіального центру – 8,0 тис.грн.

Субвенції з державного бюджетуна виконання державних програм соціального захисту населення та інші субвенції надійшли у сумі 122304,5 тис.грн., або 98,0% плану на рік.

Найбільшу питому вагу в структурі доходів податкових та неподаткових надходжень, відзначив Олександр Рацул, займає податок на доходи фізичних осіб -79,1% , спостерігається ріст у порівнянні з фактом 2010 року до 106,3%

Також, основним джерелом доходів бюджету  є плата за землю, яка становить 20,4% всіх надходжень.

Видатки із районного у місті бюджету  проводились в межах затвердженого плану на 2011 рік та відповідно до розпису видатків, виконання в цілому становить 98,1% Фінансування захищених  статей районного у місті бюджету (заробітна плата, оплата енергоносіїв та комунальних послуг, інші видатки на соціальний захист населення) проводилось першочергово. Заборгованість по заробітній платі, комунальним послугам та енергоносіям, соціальним виплатам відсутня.

Найбільшу питому вагу в структурі видатків без урахування видатків, які здійснюються за рахунок субвенцій з державного бюджету, займають видатки на органи місцевого самоврядування – в межах 65% від загального обсягу, видатки на соціальний захист та соціальне забезпечення складають 33,5% .

Видатки загального фонду бюджету на соціальний захист та соціальне забезпечення, які проводились за рахунок субвенцій з Державного бюджету у 2011 році становлять 122267,3 тис.грн., в тому числі:

на виплату допомоги сім’ям з дітьми – 90944,6 тис.грн.,

на надання пільг та житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг – 29549,8 тис.грн.,

на надання пільг з послуг зв’язку та інших пільг – 825,4 тис.грн.,

на надання пільг та житлових субсидій на придбання твердого та рідкого пічного палива та скрапленого газу – 88,0 тис.грн.,

на утримання дітей-сиріт у прийомних сім’ях – 859,5 тис.грн.,

В цілому видатки виконані на 98,3% та були профінансовані в межах надходження субвенцій.

За інформацією голови Ленінської районної в місті Кіровограді ради Валерія Заботкіна, у 2011 році надходження загального фонду бюджету району склали 65, 28 мільйона гривень, або 98,4% планових показників.

Найбільшу питому вагу (91,7%) у структурі доходів склав податок на доходи фізичних осіб – 5,618 мільйона гривень. Плата за землю надійшла до скарбниці району у сумі 1,959 мільйона гривень, за паркування автотранспорту – 300 тисяч гривень.

Валерій Заботкін відзначив, що на соціальний захист та соціальне забезпечення із районного бюджету направлено 91,2% загального обсягу видатків, або 59,61 мільйона гривень, у тому числі:

- на допомогу сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства та дітям – інвалідам – 45,5 мільйона гривень;

- на пільги окремим категоріям громадян та субсидії населенню – 10,9 мільйона гривень;

- на пільги окремим категоріям громадян з послуг зв’язку та інші пільги – 333,8 тисяч гривень;

- на пільги по відшкодуванню витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу – 114,4 тисячі гривень.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool