Окремі кіровоградські торговці продовжують нехтувати вимогами державної дисципліни цін

Червень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1410 | Коментарі: 0

Молочна продукція, ковбаса, соняшникова олія – далеко не весь перелік товарів, що реалізовувалися в окремих магазинах області із завищеними цінами, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Такі факти зафіксовано фахівцями Державної інспекції з контролю за цінами в області в магазинах «Катранівський» КП «Кіровоградпобутсервіс» (м. Кіровоград) - виявлено перевищення граничного рівня торговельної надбавки 15% на сметану, масло вершкове, молоко, «Лідія» (смт Новгородка) – перевищено ціни на борошно вищого сорту, ковбасу «Мінська» та «Закусочна», макарони «Херсонмлин», олію «Щедрий дар» та «Орія».
Знайдено порушників і в місті Олександрії. Перевіркою встановлено, що в торговому павільйоні «Хороший» при формуванні роздрібних цін на макарони «Тая» (0,450 кг) застосована торговельна надбавка у розмірі 19,5%, замість 15% до ціни виробника. Подібним чином формувалася ціна й на крупу кукурудзяну, сметану та молоко.
За результатами перевірок до підприємців застосовано економічні санкції та надіслано приписи з вимогою усунути виявлені порушення.

джерело сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool