Охорона здоров'я та ЖКГ - серед популярних питань, з якими жителі Кіровоградщини звертаються на «гарячу лінію голови облдержадміністрації»

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Сьогодні з 10 до 11 години дзвінки на «гарячу лінію» приймав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. 

Упродовж години з проблемами та пропозиціями до керівника області звернулося восьмеро жителів області з різних питань. Проблематика їх звернень стосувалась здебільше житлово-комунальної сфери, охорони здоров'я та соціального захисту.

Так, матір загиблого військовослужбовця з Гайворона зателефонувала з приводу поліпшення житлових умов родини атовця. За її словами, згідно із відповідною урядовою постановою, сім'я загиблого має право на виплату грошової компенсації для придбання житла. Сергій Кузьменко запевнив жінку, що дасть відповідне доручення керівникові галузевого департаменту відпрацювати порушене питання.

Житель Олександрії прохав пришвидшити відновлення зовнішнього освітлення декількох вулиць (Нагорна, Ціолковського, Театральна, Фурманова, 40 років Перемоги, Коцюбинського, Петровського, Б.Хмельницького, Київська), де нещодавно проводились роботи по заміні електроопор. У розмові із заявником, голова ОДА повідомив, що цього року по всьому місту буде замінено систему вуличного освітлення. Відповідна робота має розпочатися вже навесні. 

Мешканка Кропивницького поцікавилася у голови ОДА планами щодо ремонту автошляху у напрямках Кропивницький-Платонове та Новоукраїнка-Братське. За словами Сергія Кузьменка, нинішнього року держава виділяє більший фінансовий ресурс, ніж торік, на ремонт доріг не лише державного, а й регіонального значення. Відповідь стосовно ремонту вказаних ділянок доріг буде надано заявниці галузевими фахівцями.

Чорнобилець з обласного центру озвучив колективне звернення щодо забезпечення санаторно-курортним лікуванням учасників ліквідації на ЧАЕС ІІ категорії. Мова йшла зокрема про забезпечення лікування в оздоровчих закладах інших областей. Як відзначив Сергій Кузьменко в області діє низка програм щодо підтримки різних категорій громадян, у тому числі й чорнобильців, відповідно до яких здійснюється їх оздоровлення. Детальніше зазначене звернення буде вивчено профільним департаментом облдержадміністрації.

Декілька прохань жителів області стосувались надання допомоги в лікуванні та реабілітації учасників бойових дій. Сергій Кузьменко оперативно зв’язався з керівниками обласних лікувальних установ для з'ясування потреб та необхідної допомоги у лікуванні. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool