Одеські залізничники взяли активну участь у переносі «Бронепоїзда»

Квітень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 614 | Коментарі: 0

Одеські залізничники взяли активну участь у переносі експонату «Бронепоїзда» Меморіалу героїчної оборони Одеси 411 берегової батареї.

Для проведення зазначених робіт були задіяні працівники Одеської дистанції колії, Одеського відновного поїзду, локомотивного депо Одеса-Сортувальна та працівники колійної машинної станції Усатове.
З метою перенесення експонату працівники залізниці від’єднали тендер паровозу та перевезли трейлером всі його елементи на нове місце експозиції.
Одеська дистанція колії виділила 20 м рейкових плітей та виконала збирання колійної решітки, на яку встановлено експонат.
Завантаження та розвантаження елементів паровозу виконували працівники Одеського відновного поїзду. Начальник локомотивного депо Одеса-Сортувальна Олександр Щербаков був відповідальним за проведення робіт.

Одеські залізничники взяли активну участь у переносі експонату «Бронепоїзда» Меморіалу героїчної оборони Одеси 411 берегової батареї.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool