Одеські залізничники взяли активну участь у конференції присвяченій менеджменту пасажирських перевезень

Вересень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

З 23 по 25 вересня поточного року в Одесі відбулася ІV міжнародна конференція «Маркетинг і логістика в системі менеджменту пасажирських перевезень на залізничному транспорті. Конференція пройшла під головуванням начальника департаменту пасажирських перевезень дальнього сполучення Укрзалізниці Ігоря Бреуса.

Делегацію Одеської магістралі на заході представив перший заступник - головний інженер залізниці Юрій Мруць, який привітав від імені керівництва учасників конференції і підкреслив актуальність тем досліджень науковців –залізничників та фахівців пасажирського господарства: «В останні роки маркетингова структура є невід’ємною частиною комплексу заходів, які спрямовані на посилення позицій залізниці на ринку пасажирських перевезень. Тому, щоб зберегти провідне місце в умовах зростаючої конкуренції з авіа- та авто перевізниками, нам необхідно запропонувати пасажирам вигідну альтернативу».
Крім працівників пасажирської служби питання удосконалення маркетингового менеджменту на залізничному транспорті України, Білорусі та Польщі обговорювали провідні науковці з Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна, Української державної академії залізничного транспорту, Державного економіко-технологічного університету транспорту, Білоруського державного університету транспорту тощо.
Начальник відділу організації перевезень пасажирів служби пасажирського господарства Одеської залізниці Наталія Борунова підкреслила значимість детального вивчення кожного поїзда та його зупинки, адже саме це допомагає не втратити пасажирів при мінімізації витрат: «Ми не відмовляємося від збиткових поїздів, а об’єднуємо поїзди в загальний обіг. Для курсування поїздів повною схемою об’єднуємо у групи малоскладові поїзди. Таким чином ми зберігаємо обсяги руху при меншій кількості вагонів», - зазначила Наталія Борунова.
Її колега – інженер-технолог І категорії відділу обслуговування пасажирів в поїздах – Станіслава Смирнова присвятила своє дослідження надбанням кадрового менеджменту. За інформацією Станіслави в процесі підбору кадрів, зокрема провідників пасажирських вагонів або начальників поїздів, іноді виникають ситуації «посадового дисонансу» (не спів ставності рівня професійних знань і умінь працівника, який потрібен для виконання посадових завдань і функцій - цей рівень є вищий або, навпаки, недостатній для роботи на посаді). Для уникнення цього явища та забезпечення ефективної роботи персоналу необхідна атмосфера конструктивної співпраці, коли кожен член колективу зацікавлений у найбільш повній реалізації своїх здібностей. Важливим є розробка та впровадження системи мотивації, оцінки результатів праці залізничників.
Взагалі на конференції було проведено засідання секцій де розглядалися кілька тематичних напрямків. Окремо розглядалися питання маркетингу, логістики, менеджменту, економіки, інвестицій та інновацій, менеджменту персоналу та безпеки у пасажирському секторі залізничного транспорту.
Останній день конференцій був присвячений питанням менеджменту та девелопменту відомчих медичних закладів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool