Одеські залізничники висадили майже 4 тис. дерев під час суботника

Квітень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

20 квітня 2013 року одеські залізничники провели День довкілля, продовжуючи добру традицію проведення заходів з озеленення та благоустрою. Майже 26 тис. працівників Одеської залізниці взяли активну участь у заході.

Залізничники з 444 структурних підрозділів, станцій та служб державного підприємства прибирали вздовж колій, на пасажирських та вантажних платформах, на вокзалах і станціях, висаджували дерева та квіти.
В ході проведення комплексних природоохоронних заходів із благоустрою та озеленення залізничники прибрали понад 487 га території, висадили 3 тис. 847 дерев та 3 тис. 519 кущів, упорядковали понад 63 тис. м2 газонів та квітників. Усі підрозділи залізниці були у повному обсязі забезпечені необхідним посадковим матеріалом. Також залізничники ліквідували 185 стихійних сміттєзвалищ, створених мешканцями прилеглих до залізниці населених пунктів. Було вивезено 440 м3 відходів зібраних на несанкціонованих сміттєзвалищах.
Проведення таких масштабних заходів на залізниці вкотре доводить, що байдужих до проблем благоустрою та озеленення території залізниці серед транспортників немає.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool