Одеські залізничники відвідали вузлову лікарню станції Котовськ

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Наприкінці минулого тижня начальник Одеської залізниці Григорій Бойко з робочим візитом відвідав відділкову лікарню ст. Котовськ.

Тут він зустрівся с керівництвом закладу, ознайомився з питаннями, які турбують лікарів, оцінив стан підготовки приміщень до зимового періоду.

Підсумком зустрічі стала низка рішень щодо покращення умов обслуговування пацієнтів та стану закладу. Зокрема, заплановано проведення ремонтних робіт у терапевтичному відділені та ординаторській хірургічного відділення лікарні. Буде відновлено під’їзд та ґанок центрального входу в лікарню, під’їзд до приймального відділення, замінено частину вікон та дверей. Крім цього, прийнято рішення надати значну фінансову допомогу (взаємозалік) на комунальні послуги лікарні залізничників.

Нагадаємо, що на сьогодні триває підготовка до реорганізації медичної сфери. Це передбачає передачу відомчих лікарень до комунальної власності, без зміни цільового призначення. Найближчим часом будуть створені дирекції охорони здоров’я, а з усіма лікарнями Одеська залізниця укладе договір на періодичний медичний огляд робітників. Для залізничників буде збережено 39 оздоровчих пунктів, працівники яких увійдуть до складу дорожньої лікарні й проводитимуть обслуговування машиністів та водіїв за пунктами призначення.

«Нашим робітникам та ветеранам не слід турбуватися щодо реорганізації медичної сфери. Для нас є пріоритетним здоров’я кожного співробітника. Тому Одеська магістраль приділяє велику увагу даному запитанню», – зазначив начальник залізниці Григорій Бойко.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool