Одеські залізничники відвантажили перші 100 вагонів південноафриканського вугілля

Листопад 03, 2014 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Наразі одеські залізничники по станції Іллічівськ відвантажили понад 100 вагонів південноафриканського вугілля.

1 листопада було відвантажено 51 вагон, 2 листопада - 24 вагони; на сьогоднішній день – відвантажено ще 38 вагонів. Тепер, коли стало зрозуміло, що перевезення вугілля буде забезпечено вагонним парком Укрзалізниці (ДП «Українська транспортно-логістична компанія), а не силами приватних компаній, процес навантаження і відправлення вантажу стратегічного значення буде здійснюватись приблизно по 100 вагонів на добу.
Середньодобове навантаження по станції Іллічівськ становить 100-130 вагонів, тому, у разі оперативної подачі рухомого складу під навантаження та злагодженої роботи експедиторів, портовиків і залізничників відправлення усього обсягу вантажу – понад 1200 вагонів вугілля – триватиме 10-15 діб.
Одеські залізничники згідно з проханням порту у повному обсязі забезпечують зважування вагонів перед подачею їх під навантаження.
Крім того на станції триває звичайна робота – проходить навантаження марганцевої руди та нікелю. Таким чином обсяги роботи станції зросли вдвічі.
Працівники Іллічівського порту та станції Іллічівськ докладають максимальних зусиль для забезпечення якнайшвидшого відправлення вантажу на станції призначення, адже найближчим часом (8 – 12 листопада поточного року) очікується друга партія вугілля обсягом 86 тис. тонн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool