Одеські залізничники провели 70 перевірок приміських поїздів у вересні

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

Під час місячника з підвищення доходності від перевезення пасажирів у приміському сполученні, що тривав на Одеській залізниці з 1 по 30 вересня поточного року, керівним складом дирекцій, служби приміських пасажирських перевезень та моторвагонних депо Христинівка та Одеса-Застава-1 проведено 70 перевірок у ході яких було перевірено 139 приміських та регіональних поїздів.

Працівники господарства приміських пасажирських перевезень перевірили 91 поїзд, а працівниками чотирьох дирекцій залізничних перевезень ще 48 поїздів. Виручка від реалізації проїзних документів у перевірених поїздах становила 113,5 тис. грн., що на 18,4 тис. грн. більше аналогічного періоду минулого року (зростання становить 19,3%).
Середньодобова виручка під час проведення місячника по залізниці зросла на 18,1% у порівнянні з минулорічними показниками. Провідники реалізували на 16,6% проїзних документів більше, ніж за аналогічний період минулого року, а квиткові касири перевищили минулорічний показник з реалізації на 19,4%.
На вокзалах станцій Одеса-Головна, Вапнярка, Христинівка, Знам’янка, Кіровоград та Помічна також досягнуто значного зростання реалізації проїзних документів та оформлення ручної поклажі відносно рівня минулого року.
За період проведення місячника було перевірено 2 тис. 604 залізничні об’єкти (станції, платформи, вокзали). Щодня представники посадкових бригад контролювали наявність проїзних документів у пасажирів приміського сполучення. У результаті таких перевірок майже 6 тис. пасажирів без проїзних документів поверталися до квиткових кас для оформлення квитків.
Окрім того під час перевірки проїзних документів у пасажирів виявлено та вилучено 650 квитків та кілька десятків пільгових проїзних документів із вичерпаним терміном дії, а також кілька підроблених абонементних квитків. У роботі брали участь працівники транспортної міліції (УМВС України на Одеській залізниці).
Робота з недопущення до посадки у поїзд пасажирів без проїзних документів триватиме на Одеській залізниці й надалі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool