Одеські залізничники проведуть заняття з питань особистої безпеки на об'єктах інфраструктури у 643 навчальних закладах

Вересень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці з 14 вересня по 14 жовтня розпочався та триває місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо попередження випадків невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед учнів шкіл, ліцеїв та коледжів, студентів вищих навчальних закладів.

Основною метою місячника є попередження випадків травмування (невиробничого травматизму) дітей шкільного віку та учнів і студентів, а також підвищення рівня профілактично - роз’яснювальної роботи щодо безпеки громадян на залізничному транспорті.
Для проведення занять було попередньо визначено найбільш неблагонадійні місця та дії, про які в першу чергу будуть проінформовані слухачі. Проведення лекцій планується по можливості супроводжувати відеоінформацією, мультиплікаційними фільмами. Всього під час місячника заняття проведуть у 643 навчальних закладах: 9 вищих навчальних закладах та їх філіях, 52 середніх спеціальних навчальних закладах (професійно-технічні училища, технікуми, коледжі), чотирьох автошколах і автопідприємствах та 578 школах. Найбільший обсяг роботи належить виконати службі колійного господарства залізниці – 296 занять.
За перший день проведення такого актуального заходу вже було проведено 22 заняття. Про підсумки проведення місячнику буде повідомлено додатково.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool