Одеські залізничники просять громадян дбайливо ставитися до прилеглої до залізниці території

Серпень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

11 серпня 2014 року комісія на чолі з головним ревізором з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольфом Мелкумяном об’їхала основні станції територію яких бачать пасажири залізниці, в’їжджаючи у місто.

На початку зустрічі основну увагу присутніх Рудольф Мелкумян звернув на естетичний стан прилеглої до колії території: станцій Одеса-Головна, Одеса-Застава-I та перегону між вказаними станціями. Розфарбовані стіни будівель розташованих на смузі відводу та сміття, яке залишили місцеві жителі, не кращим чином впливає на враження гостей нашого міста та одеситів.
Далі головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту повідомив про плани Одеської залізниці щодо приведення до належного естетичного стану та вимог Правил технічної експлуатації колійного господарства біля пасажирської платформи Одеса-Мала, де для зручності висадки пасажирів з електропоїздів було демонтовано малозадіяну в процесі маневрової роботи колію, а згодом будуть укладені залізобетонні настили та встановлені два двосторонні світлофори і звукову сигналізацію для пішоходів. Подібним чином обладнано переїзди «Кінний» в межах станції Одеса – Пересип та станції Кам’янка Шевченківської дирекції залізничних перевезень.
Також головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольф Мелкумян зазначив, що керівництво Одеської залізниці занепокоєно аварійним станом споруд уздовж парної колії ділянки між посадковими пасажирськими платформами Одеса-Мала та Одеса-Поїздна, які в окремих місцях порушують габарит наближення споруд, що в свою чергу створює загрозу безпеці руху поїздів. Неодноразові звернення залізниці до власників даних споруд щодо необхідності належного їх утримання залишаються без реагування.
Крім того Рудольф Мелкумян пояснив чому при виконанні ремонтних робіт на Горбатому мості у вересні минулого року не було повністю демонтовано трамвайні рейки. При демонтажі трамвайних рейок на підході до мосту працівники Одеської дистанції колії виявили, що ще при будівництві цього мосту рейки було укладено таким чином, що бетон доходив до рівня головки рейки. Тобто демонтаж рейок позбавить міст запасу міцності, а це загрожуватиме його безпечній експлуатації. У планах залізничників приведення до естетичного стану конструкції мосту, бетонних опор. Перш за все конструкцію треба покрити ґрунтівкою, пофарбувати. «Згодом плануємо встановити підсвітку для того, щоб, в’їжджаючи у місто, пасажири бачили не занедбану територію, а світлі охайні конструкції. Сподіваємося, що наші добрі починання та старання знайдуть відгук у громадян і ті будуть дбайливо ставитися до відремонтованої споруди. Працівники служби відомчої воєнізованої охорони залізниці охоронятимуть міст від посягань несвідомих громадян», - резюмував зустріч із журналістами Рудольф Мелкумян.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool